SUBWAY® sandwiches nu ook in Wageningen

Wageningen, 10 oktober 2012 – Loopt het water u in de mond bij zo’n warmgebakken broodje Steak & Cheese? Of vooral trek in een vetarme Chicken Teriyaki? Inwoners van Wageningen hoeven er de stad niet meer voor uit. Zij hebben vanaf deze week een eigen SUBWAY® restaurant. De nieuwe vestiging van de sandwichketen is geopend in een hoekpand aan Hoogstraat 93.  

Het SUBWAY® restaurant in Wageningen is zeven dagen per week geopend, op maandag en zondag van 11 tot 19 uur, dinsdag t/m donderdag en zaterdag van 8.30 tot 19 uur en op vrijdag van 8.30 tot 21.30 uur.

Eigen baas
Het kersverse SUBWAY® restaurant is de 111de vestiging van deze Amerikaanse succesformule in Nederland. Voor trotse eigenaren Arno van Dam en zijn vrouw Sandra van Hees is het een nieuwe uitdaging. “Door mijn beveiligingsbedrijf weet ik hoe het is om zelfstandig ondernemer te zijn en dat bevalt erg goed”, vertelt Van Dam. “De horeca heeft ons ook altijd erg aangetrokken, maar daar hadden we geen ervaring in. Het franchiseconcept van Subway, met haar uitstekende begeleiding, sprak ons dan ook direct aan.”  

Persoonlijk broodje
De nieuwe eetgelegenheid biedt zitplaatsen voor 32 mensen en er zijn plannen voor een terras. Klanten hebben de keuze uit een van de klassieke SUBWAY® sandwiches op het vaste menu, met verschillende alternatieven voor het soort brood, kaas, groenten en saus; zo is de hoeveelheid calorieën en vet goed te bepalen. Het broodje wordt ter plaatse gebakken en klaargemaakt met verse ingrediënten. De bereiding, uitgevoerd door speciaal getrainde ‘broodkunstenaars’ (Sandwich Artists™), duurt slechts tweeënhalve minuut. “Mijn favoriet?”, zegt Arno van Dam. “De Chicken Teriyaki met de Chipotle Southwest Sauce!”

Submarine Sandwich
SUBWAY® restaurants danken hun naam aan de ‘submarine sandwiches' of ‘subs’. Het handelsmerk van deze subs is de langgerekte vorm, die doet denken aan een onderzeeër (submarine). Naast sandwiches zijn bij SUBWAY® restaurants ook overheerlijke wraps, frisse salades en Amerikaanse koekjes verkrijgbaar.